Om oss

Norrtelje Musteri

Jag heter Katarina Holmberg och jag startade Norrtelje Musteri 2017 efter en lång karriär inom olika myndigheter som Försvarsmakten, Polisen, Säkerhetspolisen och Norrtälje Kommun. Jag älskar att arbeta i musteriet, det är både en fysisk och intellektuell utmaning att sköta maskiner och hantera tonvis med äpplen, utveckla nya produkter och marknadsföra företaget, samverka med andra entreprenörer och försöka bidra till att öka Roslagens attraktionskraft. Jag har aldrig en tråkig dag på jobbet!

Vi finns än så länge kvar i våra lokaler i Storsten vid Norrtäljes norra utfart men i november 2023 kommer vi flytta till nyrenoverade lokaler på Campus Roslagen precis brevid vår butik, Norrtelje Lanthandel. 

Är du nyfiken på hur vi jobbar så är du hjärtligt välkommen att besöka oss i musteriet någon dag.

Priser & Utmärkelser

På Roslagens Företagsgala 2019 hade vi den fantastiska förmånen att få ta emot två olika priser, dels som Årets Nyföretagare dels Roslagens Sparbanks Stiftelsers Hederspris. Strax därefter deltog vi i MatVerk Stockholm, Sveriges största innovationstävling inom mat, där vi kammade hem en bronsmedalj för vår alkoholfria Äppelsnaps med Aronia.

På Must-SM 2020 vann vi guld i klassen Innovativa drycker med vår Äpple & Lingon från Roslagen och året därpå kammade vi hem fyra silver och ett brons.